Scurt istoric al societăţii

Conarg Real Estate este o societate înfiinţată în anul 2006 ca parte a grupului Conarg SA, companie de afaceri specializată în domeniul dezvoltării şi promovării imobiliare.

Prin numarul de locuinţe realizate si calitatea serviciilor furnizate, Conarg Real Estate se situează în rândul marilor dezvoltatori imobiliari din România, iar prin raportul imbatabil calitate-pret competitivitatea societatii este de necontestat.

Cea mai mare parte a activitatii de real estate a companiei se desfăşoară pe piaţa bucureşteană, zona unde au fost finalizate şi livrate clienţilor patru complexuri urbanistice de locuinţe, un total de peste 1.700 de unităţi locative cu suprafeţe generoase şi nivel superior de finisare – de la garsoniere si studiouri pana la apartamente cu 4 camere.

Dezvoltarile rezidenţiale ce poarta marca Conarg Real Estate sunt :

  • Ansamblul Rezidential Quadra Place, 343 apartamente, situat în zona Politehnică, livrat in 2008;
  • Complexul Răsărit de Soare din Cartierul Titan, 988 apartamente, terminat in anul 2009;
  • Quadra 2, în imediata vecinătate Quadra Place, 242 apartamente, finalizat in anul 2010
  • Ansamblul Quadra Trees, 123 spatii locative, faza 1 predata in 2019, executia fazei 2 urmand a fi demarata in anul 2020.

Înca de la inceput, compania si-a bazat afacerile de real estate pe un model de activitati integrate –  achiziţia de terenuri pentru investitii, conceptualizare proiecte,  finantare, proiectare si dezvoltare imobiliară, management si executie in-house a proiectelor, valorificarea prin vânzarea a locuinţelor realizate, avantaj logistic conferit de apartenenta la Conarg Grup, holding care include companii cu activitati in domenii conexe real estate si constructiilor.

Preocupata de extinderea afacerilor si adaptarea permananta  la cerinţele celor mai exigenti clienţi, Conarg Real Estate identifica continuu necesitatile pieţei imobiliare si se orienteaza catre noi oportunitati de business si modernizare conceptuala. Astfel, incepand cu ultimele proiecte se pune accentul pe eficienta energetica a imobilelor si integrare eco-urbanistica a ansamblurilor arhitecturale,  optimizarea dimensionala si functionala a spatiilor locative, utilizarea energiilor regenerabile si colectarea selectiva a deseurilor, maximizarea zonelor verzi in cadrul conceptelor dezvoltate.

Din anul 2014, prin Conarg Office Development, SPV dedicat investitiilor si dezvoltarii proiectelor de spatii office clasa superioara, CONARG GRUP intra pe piata de birouri, unde in 2019 livreaza in zona de nord a capitalei imobilul eco-friendly clasa A+ „OFFICE 1

CONARG REAL ESTATE IMOBILIARE

ORC Arges: J03/480/2006; CIF: RO18500530
Bulevardul Pipera 2/II, Bucuresti, 014255

Telefon/Fax: 021 311 01 04
Mobil : 0770 417 027

  E-mail: officere@conarg.ro